Секциите затвориха президентските избори в Панама в неделя, които включваха препълнено поле

...
Секциите затвориха президентските избори в Панама в неделя, които включваха препълнено поле
Коментари Харесай

Приключиха избирателните секции на президентските избори в Панама с осем претенденти

Секциите затвориха президентските избори в Панама в неделя, които включваха претъпкано поле от осем претенденти, водени от протежето на наказан за подкупи някогашен държавен глава.

Гласуването идва, до момента в който страната се бори с надълбоко вкоренена корупция, тежка суша, която попречи на сериозния за стопанската система Панамски канал, и поток от заминаващи за Съединени американски щати мигранти, преминаващи през джунглите.

Имаше опашки на доста изборни сектори станции като имащи право на глас в централноамериканската нация от 4,4 милиона души гласоподаваха за нов президент, парламент и локални управляващи.

Консервативният юрист Хосе Раул Мулино, 64, влезе в конкуренцията надалеч напред в изследванията на публичното мнение с към 37 % от поддръжката на гласоподавателите, съгласно последното изследване.

Но той беше заставен да изчака правосъдно решение в последния миг в петък, което най-сетне удостовери кандидатурата му. От седемте други претенденти единствено трима приближиха 15 % поддръжка.

След...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР